Top
Menu Luk

Leje af container


Renovering af hus

Min kone og jeg, har de seneste par år overvejet, at få renoveret vores hus. Da vi købte det for 2 år siden, var det lidt af et håndværkertilbud. Vi har sidenhen ordnet nogle ting hist og her, så det har været muligt for os, at bo der. Men vi er begge enige om, at der skal en rimelig stor renovering til, før vi vil er fuldstændig tilfredse. Vi føler vi har nået et punkt i vores liv, hvor både tiden er til det og vi kan leve med de gener, der vil være undervejs. Derudover er økonomien også med os på nuværende tidspunkt og derfor mener vi, at det er et godt tidspunkt, at få renoveret huset. Vi har dog en fordel i forhold til det økonomiske, da min bror er selvstændig håndværker, som han kalder sig selv. Han kan lave lidt af hvert og få nogle flere folk med på projektet til billige penge.

Leje af container

Min bror sagde til mig, at inden vi startet projektet, skulle vi nok overveje at leje en container. Eftersom der er rigtig meget der skal skiftes ud eller rives ned og smides ud, vil det være nemmest, at have en container stående. Vi gik derfor igang med at researche omkring containere. For det første skulle det være en container, som blev udlejet på sjælland, derudover fandt vi ud af, det er nok er bedst at leje en lukket container. Det var mest i forhold til sikkerheden, så folk ikke stjæler eller sætter ild til noget. Men også så det ikke blev vådt undervejs.

Container til byggeaffald

Som sagt skulle containeren bruges til byggeaffald, asfalt m.m. Vi fandt ud af, at det virkelig var en god idé at leje en container. Under renoveringen af vores hus, har der virkelig været meget byggeaffald, som skulle smides ud. Og hvis vi ikke havde lejet en container, havde vi skulle køre frem og tilbage, alt for mange gange til genbrugsstationen.