Top
Menu Luk

Låsesmed


Stor virksomhed

Jeg er ansat i en større virksomhed, hvor jeg fungerer som chef for IT afdelingen. Vi står for alt IT i virksomheden, men også hvis det indebærer kunder. Derudover står vi for, at komme med nye idé inden for IT verdenen, som kan gavne virksomheden. Jeg har tit tænkt på, at det er svært at få et overblik over medarbejderne i virksomheden. Vi ønsker selvfølgelig, at virksomheden skal klare sig bedst muligt og dermed at vores medarbejdere også giver værdi for virksomheden. I og med, at vi er over 200 ansatte er det svært at, vide hvem der for eksempel altid er syg og hvem der altid kommer for sent. Derfor bør vi overveje hvilke muligheder vi har, for at løse dette problem.

Forslag om nye låse

Jeg undersøgte derfor hvilke muligheder der er. Jeg fandt frem til, at man kan montere låse, som har ekstra funktioner som for eksempel tidsregistrering, kantinebetaling, identifikation og server login. Jeg er dog mest interesseret i, at vi på en eller anden måde kan få et større overblik over virksomheden. Og det kan vi bruge til analyser af virksomheden og dens medarbejdere og dermed analysere os frem til hvad der fungerer godt for virksomheden og hvad der fungerer mindre godt. Jeg besluttede mig derfor for, at fortælle om denne idé til det månedlige møde. Stort set alle er meget begejstrede for idéen, så jeg har fået det godkendt og nu skal låsene bare skiftes.

Låsesmed

Eftersom at vores virksomhed er beliggende i København, er der et stort udvalg af låsesmede. Det skal dog være en låsesmed som først og fremmest har kendskab til denne form for lås vi ønsker. Låsesmeden skal også være klar på, det er en større opgave, da vi ønsker at skifte låse i hele bygningen. Det skal fungere sådan, at man kun har adgang til sin egen afdeling og så selvfølgelig fællesarealerne.