Top
Menu Luk

Kontorhotel


Om virksomheden

Vi er en mindre virksomhed på omkring ti ansatte, som er lokaliseret i en større bygning i Storkøbenhavn, som vi har været i en del år efterhånden. Bygningen er alt for stor til os selv, derfor tog vi valget for nogle år tilbage, at udleje kontorhoteller til andre virksomheder.  Dette gør at vi har en mindre husleje om måneden, samt vi tjener penge på at udleje til andre virksomheder. Derudover er vores kunder også erhvervskunder, hvilket betyde vi skabe loyalitet og netværk i blandt de virksomheder, som lejer sig ind hos os.

Kontorhotel

Vi har nu haft en renovering i gang, hen over nogle måneder. Planen er at der skal laves en større fælleslokale, som f.eks. kan blive brugt til fælles arrangementer. Dertil skal der mindre rum eller båse, hvor virksomhederne kan leje sig ind. Dette betyder der kommer flere muligheder for at vi kan udleje kontorhoteller. Og på den måde kan vi udnytte bygningens potentiale i fulde drag. Vi regner med at de nye kontorhoteller står klar til sommer, så de nye virksomheder kan flytte ind. Derudover glæder vi os også til at udvide vores netværk og måske få nye kunder og dermed nye opgaver. Vi regner med at skabe nye relationer, hvorpå vi kan hjælpe hinanden.

Nye parkeringspladser

I og med vi bliver en del flere virksomheder og dermed ansatte i bygningen, betyder det også, at vores nuværende parkeringsplads ikke længere er stor nok. Derfor har vi besluttet, at den nuværende parkeringsplads skal udvides og dermed gøres større. Den er placeret foran bygningen ved indgangen. Og så er planen, at der skal lægges nyt asfalt på anden anden side af bygningen for, at skabe endnu flere parkeringspladser. Der skal både være plads til virksomhedernes ansatte, men også alle vores besøgende kunder. Derfor giver det god mening, at udvide og lave en ekstra parkeringsplads.