Top
Menu Luk

Asfalt PriserFå et tilbud på drænasfalt

Ønsker du, at få sikret vejene i tilfælde af regn og ujævnheder? Drænasfalt bruges til særligt udsatte områder, da det hjælper med at lede regnvandet ned til et underlag af grus. Gruset er beregnet til at optage store mængder af vand og på denne måde ødelægges asfalten ikke. Få lavet et tilbud på drænasfalt, som sikre dig mod uheldigt vejr.

Hent et tilbud

En jævn vej eller sti, gøre både køreturen eller gåturen meget mere behagelig og sikker for alle. Derfor sikre vi de mest jævne og sikre stier, som du nu kan hente tilbud på. Kom gerne og få længere snak omkring den præcise opmåling og udførelse.

Vejbump skaber tryghed

Vejbump er en effektiv måde, at dæmpe hastigheden på, på den pågældende vej. Det er især en fordel ved skoler og generelt institutioner, men også på mindre veje hvor der er mange legende børn. Det bliver dog også brugt ved parkeringspladser og andre steder, hvor man ønsker at sænke hastigheden. Skab mere tryghed og få et tilbud idag.

Skab gode parkeringsforhold! Hent tilbud nu

For mange virksomheder, institutioner og det offentlige, er en parkeringsplads helt uundværlig. Det skaber struktur og plads til mange biler, samlet på et sted. Ønsker du, at få den mest optimale med også bedst udnyttede løsning? Så få et tilbud med det samme.

Optimal indkørsel

Den mest optimale løsning i forhold til indkørsler er, at få en asfalteret indkørsel, da det er den bedste og mest holdbare belægning af køre på. Denne løsning kræver ingen former for vedligeholdelse. Få et tilbud med asfalterede indkørsler i dag.

Få et tilbud på asfalt

Asfalt er en god løsning til at få lavet godt underlag, hvor sjov, læring og leg kan sammensættes. Vi tilbyder alt lige fra multibaner og legepladser til skaterbaner. Skab et sjovt og lærerigt område til alle aldre. Kontakt os for mere information.

Få tilbud om lapning af huller og revner

Det har stor betydning for sikkerheden, at der er huller eller revner i den asfalterede vej. Ud fra undersøgelser har det vist sig, 30% af færdselsuheld har småfejl, som revner og huller været medvirkende. Vær med til at sikre sikkerheden i trafikken og kontakt os i dag.

Få mere asfalt viden her.